Rubrik

Kategorier och länkar inom Båt

Förarintyg och båtkörkort

Gänget på MCA - Maritime Concept Academy - fixar din utbildning till sjöss! Högfartsutbildning, navigationsutbildning eller examen som kustskeppare eller maskinbefäl - MCA fixar det. Rysligt trevligt folk och kompetenta långt ut i fingerspetsarna hjälper de gärna dig att bli lite säkrare i din båt. Förarintyg för båt är grundutbildningen för dig som tänker köra fritidsbåt. Ett förarintyg ger dig rätt att framföra båtar mindre än 12 x 4m.

Båt charter i Stockholm med Nordic Yacht Charter

Du är välkommen ombord på den klassiska skönheten Mercedita för en underbar upplevelse av allra bädta klass. Vi har lång erfarenhet och våran personal har personlig service vilket skapar de perfekta förhållandena för en trevlig skärgårdscharter. Trots sin rymd och ovanliga komfort, kan Merceditas ta sig in i de små hamnarna och vikarna. Detta innebär att vi med enkelhet kan skräddarsy båtchartern efter era önskemål.

Båttrailers i Borås

Behöver du en båttrailer som klarar mellan 400 och 3500 kg? VK Marincenter i Borås AB hyr ut båttrailers för både stora och små båtar till förmånliga priser. Tveka inte på att höra av dig till dem för information om alla trailers.

Hyr rib båtar för en oförglömlig upplevelse!

Vill du färdas i hög fart mellan Stockholms kobbar och skär? Hyr då rib båtar från RIB Charter där varje minut blir en spännande upplevelse. Vi har rib båtar som är mellan 35-50 fot och tar mellan 12-24 passagerare. Perfekt för konferensen eller släktträffen! Alla våra rib båtar är dessutom godkända av Transportstyrelsens säkerhetsorganisation så du kan känna dig trygg ute på vattnet.
rib från RIB Charter