Rubrik

Kategorier och länkar inom Övrigt

Bostäder i andrahand

Välkommen till AndraHand.se - platsen där du hyr eller hyr ut bostäder, fritidshus eller semesterbostad! Andrahand.se samarbetar med Expressen, TV4, Bovision och Hyresgästföreningen (Region Stockholm) och vi utsågs till ett av Sveriges 100 schysstaste företag 2007. Vi vill bygga vidare på detta, och fortsätta med att hjälpa dig att hitta intressanta lediga lägenheter eller andra bostäder.

Bostad bytes

Välkommen till Lägenhetsbyte.se, vi har som mål att hjälpa dig att byta lägenhet eller byta bostad.

Stockholms Flyttfirma - Flyttfirmor i Stockholm

Stockholms Stadsbud är din flyttfirma i Stockholm. Vi på Stockholms Stadsbud är varje person en enskild företagare, så vi är många flyttfirmor i en. Med riktiga flyttkartonger i 3 lagers wellpapp garanterar vi att ditt bohag är säkert och väl emballerat, och när du anlitar oss som flytthjälp och flyttpack, kan vi lösa alla flyttärenden, stora som små. Anlita Stockholms Stadsbud som din flyttfirma nästa gång du vill ha bra service. Vi agerar som flyttfirmor i Stockholm med omnejd.
Flyttkartonger, Hjälp vid företagsflytt, Flytthjälp i Stockholm

Familjehemmen blir utbildade i PRIDE

Familjehemmen blir utbildade i PRIDE (Parent Resource for Information, Deveopment, Education) och/eller KEEP (Keeping Fosterparents Trained and Supported) för att kunna erbjuda barn och ungdomar god omvårdnad. Vidare får våra familjer handledning med utbildad handledare i grupp en gång i månaden. Våra konsulenter gör besök en gång i veckan vid ny placering och där efter vid behov men minst en gång var tredje vecka. Besöken har som syfte att ge familjehemmen stöd genom samtal och se hur samarbetet mellan familjehemmet och den unge fungerar. För stöd och rådgivning finns även våra konsulenter tillgängliga på telefon dygnets alla timmar.
Jourhem finner du hos oss på Svenska Familjehem

Vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt!

Om din bostadsrätt är till salu och du vill ha hjälp av personer med rätt expertis för att få den såld till ett så högt pris som möjligt så vänd dig till m2 Bostadsmäkleri. Vi hjälper dig att sälja och köpa bostadsrätter, hos oss är du som köpare/säljare viktigast!