Rubrik

Kategorier och länkar inom Hotell

Konferens Stockholm

Upplev konferens nära havet i en rofylld miljö. Nynäs Havsbad är idag en exklusiv hotell- och konferensanläggning i storslagen yttre skärgårdsmiljö, med utsökt läge på ön Trehörningen i Nynäshamn. En plats som ger utrymme för lugn och eftertanke och som sänker pulsen och gör att vi trivs i nuet.

SPA Åre

Åre Relax och Spa hälsar dig välkommen till en stunds lugn och ro i en liten och intim miljö. Här erbjuds behandlingar och vädersäkra grupp- och konferensaktiviteter med fokus på välbefinnande och avkoppling. Du är också välkommen att slappna av i vår relaxavdelning med bastubad och ett dopp i poolen.
Fjällhotell, Lägenhet Åre, Boende Åre

Konferens i Stockholm Stockholm

Klart Skepp är vår båtcharter, med fantastiska och annorlunda festlokaler för konferens eller bröllop/bröllopsfest i Stockholm - du har konferens till sjöss, på ett gammalt segelskepp. Stocksundsgruppen har några av Stockholm bästa lokaler för att ha konferens i. Med vårt fantastiska 'slott', Cedergrenska Tornet erbjuder vi moderna konferenslokaler i ett av skärgårdens minnesmärken. Här har vi hjälpt till att arrangera mången lyckad bröllopsfest, konferens eller relaxweekend för hela företaget. Cedergrenska Tornet erbjuder även brunch på söndagar, och ett av Stockholms bästa julbord på vintern. Via Klart Skepp kan du chartra en båt för ett annorlunda bröllop eller en konferens till sjöss.

Konferens i Stockholm

Farsta strand är del av södra Stockholm, belägen strax intill sjön Magelungen. Vi ligger mitt i Farsta, med bra kommunikationer till Stockholms centrum, så vi ligger bra till men ändå avskilt. Vi har allt för en väl genomförd konferens i Stockholm, med många olika konferenslokaler. Hotellet har även över 100 rum, så vi kan rymma en stor konferens, så både helg och dagkoferens är något vi kan lösa för er.

Konferens i Stockholm hos Rånäs Slott

Ett perfekt sätt att kickstarta hösten är en konferens i ett majestätiskt slott på Stockholms utkant. Njut i polen eller ta en tur med kanoterna i ett lugnt och vackert vatten, gör precis det som ni känner för. Vi har de perfekta förutsättningar för dig och ditt företag, vi ser till att ni har det bra! Våra medarbetare har en stor servicekänsla och deras mål är att ständigt uppfylla era önskemål. Självklart är alla på vårt slott erfarna och engagerade för att göra din konferens till något alldeles extra! Missa inte denna underbara chans att uppleva en konferens i vårt härliga slott!