Rubrik

Kategorier och länkar inom Hälsokost

Gå ner i vikt

GI Viktkontroll är det perfekta valet när du har en aktiv livsstil med målet. Två tabletter per dag räcker för att du inom kort ska uppnå din idealvikt. Satsa på GI Viktkontroll och upplev snart känslan av hur trånga kläder plötsligt sitter lagom luftigt på dig. Du ha tagit kontrollen över din vikt! Gå ner i vikt utan att banta!

Hälskokost hos BodyHK

Söker du hälsokost som innehåller ditt dagliga behov av enzymer, vitaminer och mineraler? Detta finns hos BodyHK.se. Vi har många olika sorters hälsokost med enzymer, och även hälsokost för viktminskning, allmänhälsa eller typiska kvinno/mansproblem. Traumeel, MSM, Glucosamin och Solarin, Cernitol är exempel på produkter ur vårt sortiment.

Ett kostprogram för din hälsa

Wellnessgruppen erbjuder flera olika typer av tjänster för de som vill må bättre och bli mer aktiva. Bland erbjudandena ingår, bland annat, kostprogram. Kostprogram erbjuds av den enkla anledning att många har svårt att veta vad de ska äta för att uppnå ett visst mål. En del har kanske allergier som gör det svårt att äta de vanliga alternativen, medan en del kanske vill hålla sig borta från en del av kostcirkeln av andra skäl. Hos Wellnessgruppen kan du få hjälp att utforma ett kostprogram, oavsett om du försöker gå ner i vikt, upp i vikt eller bibehålla samma vikt. Vi anpassar den efter din livsstil och dina val, och kan komma med förslag på vad du kan göra för att kunna följa ett visst kostprogram.
träningsprogram

Catering i Malmö! Ät rätt må bra - 9:ans restaurang

Finns ni i Malmö eller Lund så tveka inte anlita vårt cateringfirma till just er konferens eller fest. Ni kan få traditionella, nytänkande eller smaker från världens kök. Kom med förfrågan och vi ger er menyförslagen Vi kan ordna det mesta efter dina önskemål och budget. Efter förfrågan eller samtal sänder vi förslag att välja mellan.
Catering till nyår i Malmö!, Catering lunch i Malmö!

Fruktkorg Stockholm

Fruktkorg och grönsakslåda är två av företaget Apanachi Frukts grundpelare inom budleverans av hälsosamma produkter som levereras i abonnemangsform till kunderna. Tongivande är tanken "frukt på jobbet" där en fruktkorg är ett uppskattat initiativ som håller kundens medarbetare glada och friska men självklart finns utrymme för privatkunder. Du väljer själv om vad du vill att din fruktkorg skall innehålla.

Ekologisk massageolja från Clearlife.se

På Clearlife.se kan du köpa ekologisk kropps- och massageolja som givetvis inte innehåller några syntetiska dofter eller tillsatser. Bland vårt utbud av massageoljor finns bland annat sesamolja, jojobaolja och mandelolja. Utöver våra oljor så erbjuder vi även andra högkvalitativa naturliga hälsoprodukter för både kropp och själ. Besök oss!
Macapulver från Clearlife.se, Nattljusolja hos Clearlife.se!, Clearlife.se säljer svartkumminolja!