Rubrik

Kategorier och länkar inom Industrimaskiner

Fläkt - Plastfläkt - Colasit

Colasit tillverkare miljöteknologi som värmeväxlare för värmeåtervinning, effektiva ventilationssystem (plastkanal) och plastfläktar/fläktar. Colasits värmeväxlare saknar korrosionsproblem då den är helt i plast. COLASIT-värmeväxlare är helt skräddarsydda för varje enskild applikation. Vi har skrubbar (scrubber) med en effektivitet på upp till 99% för vattenrening. Våra droppavskiljare klarar av svårt förorenad luft.

Formsprutning med hjälp av allplastic.se

Allplastic AB är ett renodlat legoföretag med tillverkning av tekniska detaljer som specialitet. Vi formsprutar såväl långa som korta serier i de flesta förekommande plastmaterialen samt i silikongummi och är ett av de företag i Sverige som har längst erfarenhet av denna process.

Fjärrövervakning

Mitec Instrument AB utvecklar tillverkar och marknadsför portabla mätinstrument för energi miljö klimat och processövervaknings. Vi är experter på telemetri - trådlös överföring av mätdata. Vi effektiviserar er datainsamling och fjärrövervakning med verktyg som datalogger och GSM-logger. Vi har lång erfarenhet av telemetri och användning av telemetrisystem i de svåraste miljöer.

Vi har det du behöver när det gäller rötkammare

Dessa företag, som jag samarbetar med, är världsledande i miljöinriktad produktion. Bland annat rötkammare, gasklockor, skruvsönderdelare och mixers. GLS har ett unikt koncept för sin tillverkning PUESTA, Eletrostatisk pulver emaljering, som GLS är ensam om och som gör produkten överlägsen. Alla kanter och hål blir emaljerade. Ingen annan klarar detta. Vidare är tillverkningen miljövänlig då man inte använder toxiner i processen, utan har utvecklat ett specialstål som inte ger pinnhåls i glaset. GLS levererar kompletta tankar med isolering, stegar trappor, flänsar, synglas samt övrig kringutrustning för en rötkammare, samt tar ansvar för att tanken är tät mot fundamentet, genom sitt unika RN system.
Rötkammare och gasklockor

Bra och kraftfulla elverk från defenda!

Hos Defenda hittar du ett stort utbud av elverk. På vår hemsida hittar du både bensinelverk, dieselelverk och inverterelverk av bra kvalité och till bra priser. Vi har tystgående elverk som är smidiga att ta med sig i såväl husvagnen som på båten. Gå in på defenda.com för att hitta vårt utbud av elverk!