Rubrik

Kategorier och länkar inom Bygg

Fina takfönster

Hos oss på Wisy hittar du fina takfönster till fina priser. Läs mer som våra takfönsterkonstruktioner på vår webbsida

Pellets för alla väder

En kall vinter är det skönt med ett varmt hus. Eldar du med pellets får du en jämn temperatur i ditt hus. Derome Pellets säljer enbart svensktillverkad kvalitetspellets. Köp pellets på bulk eller säck.

Ska du lägga betonggolv?

Fogfria Massagolv erbjuder all hjälp du behöver gällande pris och konstruktion när du ska lägga betonggolv. Hög kvalitet till ett lågt pris är grundpelarna i verksamheten och du som kund står alltid i fokus. Att lägga betonggolv kan inte bli enklare. Besök webbplatsen för mer information!
Rustikgolv hos Fogfria

Skiffer av världsklass - Nordskiffer

Nordskiffer är en av få leverantörer av högkvalitativt skiffer i Sverige. Nordskiffer erbjuder skiffer och skiffersten från flertalet världskända skifferbrott och handlar framförallt med skiffer från deras egna brott i Spanien. Nordskiffer erbjuder även skiffer från bl.a. Oppdal, Otta och Offerdal. För mer information och/eller information gällande priser och leveranser är du varmt välkommen att besöka Nordskiffers webbplats.

Flytspackling

Flytspackel kan användas på många olika saker som t.ex. golv för att förstärka och förhindra fall i badrum, tvättstugor osv. Vi på GH Sydgolv arbetar med den senaste branschstandarden. Genom oss ser vi till att du får en korrekt utförd entreprenad.

Stålborr

Stålborr för håltagning i metall av olika typer. Det är viktigt när du borrar i metall att borra med rätt hastighet för att få bra resultat och inte snabbt slita ut ditt stålborr. Olika tillverkare har ofta egna nycklar för vilken hastighet du skall ha på din borrmaskin beroende på vilket material du använder ditt stålborr på. Hos Montano hittar du stålborr från ledande tillverkare.

För dig som vill bygga ditt drömhus

Vallsjöhus är en av Sveriges mest välrenommerade husleverantörer. Personalen hos Vallsjöhus kan hjälpa dig i hela resan från blankt papper, till ritning och byggnation av ditt drömhus. De kan också stå för rivning och markanläggning av en nyköpt tomt inför ditt husbygge. Kontakta Vallsjöhus idag!
För dig som ska bygga hus, Nybyggnation - Att tänka på, Bygg ert 1-planshus med Vallsjöhus