Rubrik

Kategorier och länkar inom Godstransport

Lastpall & Lastpallar

Norrlandspall AB är Sveriges ledande företag inom handel och reparation av begagnade lastpallar. Vi arbetar rikstäckande med huvudkontor i Umeå och har palldepåer i Helsingborg, Göteborg, Örebro, Sundsvall och Umeå. Samtliga produktionsställen är licensierade av Det Norske Veritas för reparation av EUR-pallar. Norrlandspall hanterar drygt 2,5 miljoner lastpallar per år och den årliga tillväxten ligger på ca 30 %.
engångspall, engångspallar, eur pall, eur-pallar

Lastpall ifrån MG Pall

Välkommen till MG Pall. Vi är ett Pall-företag som handlar med det mesta inom begangnat trä emballage. MG pall grundades 1998 och har över 10-år i branchen. Januari 2011 blev MG pall-ab licensierad pall reperatör av DNV. Hos oss hittar du lastpall, exempelvis B pall, EUR pall och även pallkrage.

Köp din EUR-pall hos AB Karl Hedin

AB Karl Hedins kunder är ofta större internationella företag som kräver kvalitet och nära relationer. Vi kan specialanpassa delar av vårt produktsortiment så det passar kunden. Alla EUR-pallar är tillverkade av värmebehandlat virke och godkända enligt EU-direktivet ISPM-15.

Sjötransport - båttransport med Swedebridge

Swedebridge är en speditör med hög servicenivå och lång erfarenhet. Vi hjälper dig transportera gods över hela världen. Sjötransporter går till och bland annat Asien. Men utöver båttransporter kan vi även hjälpa er med transporter på land och med flyg. Kontakta oss så hjälper vi er med er transport.
Flygfrakt över hela världen