Rubrik

Kategorier och länkar inom Underhåll

Facility management | Sodexo

Sodexo erbjuder facility management, helhetstjänster inom teknik och service som gör att du får allting skött av ett och samma företag, proffsigt och snyggt. Vi kan ta hand om allt från markskötsel, skötsel och tillsyn av byggnader och tekniska installationer av kyl-, frys och reglersystem, bland allt annat som kan behövas. Facility management och service management betyder att Sodexo sköter allt ditt underhåll, och all din service så du slipper vända dig till flera olika företag. Våra förebyggande underhållstjänster gör dessutom att du får mindre akuta fel, och sparar pengar på att slippa kalla in jourtekniker. Skulle det ändå uppstå akuta fel har Sodexo en dygnet runt-öppen kundtjänst som bistår när olyckan är framme.
Service management | Sodexo

Miljötekniska hjälper dig renhålla rulltrappor och mycket annat.

Vi på miljötekniska jobbar med sanering och renhållning i Stockholm. Vårt mål är att genom ett fackmannamässigt yrkesutövande utföra kvalitativa tjänster inom branschen. Vi vill att kunderna ska se oss som ett trovärdigt och ansvarstagande företag, med ett engagemang i miljö- och arbetsmiljöfrågor. Vi jobbar med både sanering och renhållning av rulltrappor, hisschakt, offentliga platser samt industrilokaler.

Ett städbolag som utför trappstädning - Neonia Stockholm

Behöver du hjälp med trappstädning i Stockholm? Neonia är ett företag som med professionella medarbetare hjälper dig att hålla rent. Vår ambition är att hjälpa stora och små hyreshus att skaffa sig rena trapphus och lokaler. Det är självklart stora fördelar för ha ett rent trapphus för både hyresgästen och besökaren, de ger huset en mycket trevligare känsla. Missa inte chansen att ta steget närmare ett renare trapphus redan idag, välkommen till Neonia