Rubrik

Kategorier och länkar inom Tillverkning

Derome Takstol

Med marknadens bästa tekniska utrustning och stordriftsfördelar kan vi erbjuda takstol till rätt pris. Vi tillverkar din takstol i trä helt anpassade efter din konstruktion och ritning. Vi hjälper dit att konstruera och tillverka dina traditionella och bågformade takstolar. Vi är störst i Sverige på takstolar. Med marknadens bästa tekniska utrustning och stordriftsfördelar kan vi erbjuda kvalitetsprodukter till rätt pris. Välkommen till Sveriges största takstolstillverkare. Tillverkas av konstruktionsvirke från Deromes egna sågverk.

Timmerhustillverkare - Swedrohouse

Swedrohouse marknadsför och bygger timmerhus och timmerstugor i Skandinavien som tillverkas i Rumäniens skogsområden av timmerhustillverkare med lång tradition som timmermän. Timmerhusen tillverkas och monteras i Rumänien för att sedan nedmonteras och leverans paketeras. Monteringen av stommen ingår alltid i leveransen till byggarbetsplatsen. Vid köp av timmerhus från Swedrohouse kan man välja från att bara köpa en monterad timmerhus stomme till ett nyckelfärdigt timmerhus.
Modulhus, Timmerstuga

Nya symaskiner från Singer och Husqvarna

Nya symaskiner från Singer och Husqvarna handlar man jättelätt direkt från Symaskinswebbshoppen.se. De har ett stort sortiment av symaskiner och även en väldigt bra kunskap. Så de kan alltid svara på alla frågor när det gäller att välja rätt bland alla symaskiner som finns på marknaden. Med Derasw ledord är: lång efarenhet och hög kompetens på området och att deras kunder alltid ska bli nöjda.

Svetsning i alla former!

Vi på Linköpings Smidesservice AB hjälper med olika typer av svetsning. vi har utbildning och erfarenhet av att svetsa i olika material exempelvis rostfritt och aluminium. Vi har även licenser för olika typer av svetsningar. Vill du ha hjälp med att svetsa något är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!