Rubrik

Kategorier och länkar inom Inredningsmaterial

Massivt trägolv

Massivt trägolv passar i de flesta typer av miljöer och Föllingegolvet finns representerat i såväl offentliga byggnader, kulturminnesmärkta hus som privata villor och fritidshus. Exempel på kunder är Mariakyrkan och Sturegallerian i Stockholm, Grythyttans Gästgiveri och Schloßplön i Tyskland. Föllingegolvet finns i träslagen furu, gran, ek, ask och björk och vi levererar våra massiva trägolv i fyra olika utföranden: Salsgolv, Renoveringsgolv, Koniskt golv, Kammargolv. Läggningen är parallell eller konisk beroende på vilken typ av golv som önskas.

Elbe AB har allt inom butiksinredningar, varuexponeringar och skyltställ

Elbe är optimerad försäljning med hjälp av produkt- och kundanpassade butiksinredningar och display-lösningar. Hos oss får du effekt på varje kvadratmeter, ytan må vara obegränsad eller hur liten som helst. Kunden ska ta med sig just din vara hem ? det är vårt uppdrag. Och för att nå dit använder vi all vår erfarenhet, kunskap och kompetens

Byggmaterial i Göteborg

Du kan här finna produkter såsom färg, tak, järnvaror, garageportar och isolering. Kom in till vår utställning och se vad vi har att erbjuda. Vi har även färg och fog från ett stort antal leverantörer! Vi har dessutom alla typer av verktyg i vårt varuhus. Våra verktyg håller ytterst hög kvalitet Snickarper är en av våra leverantörer. Vi ingår i Bolistkedjan.

Tyger metervara på nätet

Hos ByTextile hittar du mängder av tyger i metervara att handla till ditt näsa gardinprojekt. Stort utbud, konkurrenskraftiga priser och inte minst fantastisk service! Jag är iallafall sådan att fönstren där hemma en gång om året ska få en remake och varje sådant projekt börjar med ett stopp förbi ByTextile.

Komplett leverantör inom kontorsinredning

Komplett leverantör inom ergonomi och kontorsinredning. Hos oss hittar du rätt kontorsinredning för din arbetsplats. Titta på och prova ut din kontorsinredning innan köp. Beställ nu. Vi skickar mot faktura och levererar samma dag! Fråga alltid oss innan köp av kontorsinredning. Vi prismatchar. Samma produkter, bättre priser.

Köpa kontinentalsäng billigt online

Beddo.se är företaget på nätet som levererar möbler för så väl små som stora. Hos oss hittar du kontinentalsängar, skrivbord, bokhyllor och mycket mer är bara en del av allt vi har att erbjuda. Alltid fri frakt i Sverige och med 14 dagars öppet köp!

Snygga golvlampor från lamporonline.se

I vår onlineshop hittar du snygga och ståtliga golvlampor. Vi har golvlampor från diverse olika märken, i olika färger och storlekar. Våra golvlampor håller god kvalité och är alltid trendiga! Välkommen till lamporonline.se!

Julbelysning hos rumstid.se - året runt!

Hos rumstid.se hittar du julbelysning året om. Vi har alla former av julbelysning, allt från stjärnor till ljusstakar. Vi har både mer traditionell julbelysning samt lite mordernare alternativ. Handla enkelt online hos rumstid.se!

Stora canvastavlor och fotoförstoringar

På Picno kan du lätt och enkelt ladda upp dina egna bilder och få dem printade som stora canvastavlor eller som fotoförstoringar. Välj mellan vilket material och kvalitet du vill. Du kan få dina canvastavlor både monterade och omonterade.

Vi har golvslipning i Stockholm

Med känsla för form och design ger vi liv åt gamla golv genom golvslipning, renoverar trasiga eller skadade golv samt lägger helt nya golv om behovet finns. Våra golv känns från fötterna genom hela kroppen. Vi jobbar i hela Stockholm och Uppsala. Välkommen att kontakta oss för en gratis offert | Wasaparkett

Hitta bokhyllor hos Bokhyllan AB

Hos oss på Bokhyllan AB i Stockholm så kan du handla bokhyllor. Vi är ett möbelsnickeri som har specialiserat oss på bokhyllor och övrig inredning. Om ni behöver hjälp med transport och installation av så hjälper vår personal er gärna. Besök oss för att se våra produkter.
Bokhyllan AB, ett möbelsnickeri i Stockholm, Handla en bokhylla från Boknäs!

Många snygga taklampor från kända varumärken

Hos Stayhome hittar du många snygga taklampor från kända varumärken som bland annat Markslöjd och Norlys. Vi har ett brett utbud av belysningsvaror och du hittar även golvlampor och vägglampor hos oss samt ljusslingor och annan utomhusbelysning. Besök vår webbshop för att se vårt utbud!