Rubrik

Kategorier och länkar inom Utomhus

Kronfönster - fabriksförsäljning av fönster

Fabriksförsäljning av fönster aluminiumfönster pvc fönster plastfönster och träfönster. Snabbare, bättre, billigare. Tillverkning av energifönster.

Partytält

Hos oss på Am Tältsystem hittar du allt inom tält och plasthallar! Vi kan även erbjuda nästan alla typer av tält som exempel partytält, profiltält och lagerhallar till förmånliga priser. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ut rätt tält!

elavtal, elbolag ,elpriser

Du kan snabbt enkelt och helt kostnadsfritt jämföra alla elbolag och deras elpriser mot varandra, för att så enkelt som möjligt hitta marknadens bästa elpriser. Det finns mycket pengar att spara på ett bra elavtal och vi hjälper dig hitta rätt elhandelsbolag, som passa dina krav, exempelvis på miljövänlig el, och i rätt prisklass.

Markis och persienn

Persiennkompaniet grundades 1993 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av fönsterinredning och solskyddsprodukter för fönstermiljö. Hos oss hittar du alla möjliga former, färger och typer av markiser och persienner. Här finns det något som passar för alla! I vårt sortiment hittar du bland annat: lamellgardiner, panelgardiner, rullgardiner, skärmgardiner, terrassmarkiser, markis, träpersinner och mycket mera!

Hitta hantverkare

När du vill komma i kontakt med seriösa hantverkare för det byggprojekt du ska genomföra så behöver du bara fylla i en förfrågan så sköter brabyggare.se resten. Din förfrågan skickas då ut till alla anslutna hantverkare som har sagt att de är intresserade av den här typen av uppdrag. De hantverkare som är intresserade av projektet hör sen av sig till dig och du väljer vilka du vill gå vidare med.

tak, takläggning, takläggare i göteborg

Att göra tätskiktsarbeten är ett precisionsarbete som ställer stora krav på material, erfarenhet och framför allt ett gediget yrkeskunnande. När du ska lägga nytt tätskikt på ditt tak är det viktigt att du väljer rätt takentreprenör.Taket ska skydda stora värden under många år och det gör valet av material mycket viktigt. Med sina 25 heltidsanställda takmontörer är Engman Tak en ledande och mycket anförtrodd takentreprenör i västsverige.

Takrenovering & takläggare - www.icopalentreprenad.se

Icopal Entreprenad AB är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige. Var affärsidé är: "Att vara en av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten ska omfatta tätskikt och lösullsentreprenader. Uppdragen ska utföras med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad."

Tak och takarbeten i Malmö och Lund

Lommatak utför takarbeten i hela Skåne! Allt från listtäckning till komplett takrenovering. För att få utfört kvalificerade arbeten inom alla områden som täcker takentreprenad och gårdsisoleringar, behöver du inte göra annat än att titta in på vår hemsida, fylla i ett kort formulär så kontakar vi dig med en kostnadsfri offert. Våra tjänster inkluderar de vanligaste takarbetena, tätskiktsarbete, totalentreprenad, ny- och omläggning, tilläggsisolering, och olika typer av reparation, underhåll och service av tak.

Fasadrenovering - fasadrenoveringar i Malmö

Är du ute efter att få puts på din fasad? Då har du hittat rätt! Vårt arbesområde är: Västra Götaland - Borås - Halland - Skåne. Vi är ett väletabletat företag på västkusten, både för privatpersoner och företag. Vårat mål är att alltid behålla vårt goda ryckte, att vi utför arbeten i i toppklass! Idag har vi 6st noga utvalda putsare, ryktet sprider sig fort, så mer riktigt duktiga putsare behövs. Vi är alltid snabba i hanteringen med att lämna pris/offerter.

BT Fönsterteknik kan inglasat uterum

Välkommen till BT Fönsterteknik AB, ditt givna val av leverantör av inglasat uterum BT Fönsterteknik AB är ett företag med 35 -årig branschvana inom glas och entreprenad. På vår meritlista avseende entreprenad kan vi hänvisa till t ex Skarpnäcksfältet, Televerket, Frescati Universitetet, SKS Göteborg mm... Bland vårt sortiment finns skjutpartier uterum (fönster och dörrar), allt från säkerhetsglas 5 mm till isolerglas samt vinterträdgårdar, garderobsfronter, limträ, tak. Ta även direkt kontakt med våra kunniga säljare för hjälp med tips, råd och måttråd.

Fönsterbloggen från Ekstrands

En väl uppdaterad blogg för dig som är på jakt efter mycket ingående info om hur allt går till kring installation av fönster och dörrar. Vi på Ekstrands fönster och dörrar vill vara så transparenta som vi bara kan och uppmärksamma om allmänna fallgropar och ge tips och råd kring vår marknad och produkter. Vill ni se mer produktorienterad info så gå gärna in på vår hemsida ekstrands.com.

Köp från Ekstrands fönster

Ekstrands bygger sina fönster & dörrar med fokus på design, kvalitet och flexibilitet. Kvaliteten är inte bara känslan och optiken som produkten skall förmedla, det är även prestanda. Ekstrands fönster och dörrar har marknadsledande prestanda bl.a. när det gäller värme isoleringsförmåga.
Fönster från Ekstrands, Garageportar från Ekstrands, Innerdörrar från Ekstrands, Ytterdörrar från Ekstrands

Fuktspärr

I Sverige representeras Icopalkoncernen av det helägda dotterbolaget Icopal AB. Våra kärnverksamheter är produktion av tätskikt, takljus och brandventilatorer samt marknadsföring av byggrelaterade varor, såväl egentillverkade som koncern- och handelsvaror. Icopal AB marknadsför varor, tjänster och funktioner som täcker och skyddar byggnader och anläggningar mot vatten, fukt, värme, kyla och brand. - Skydd mot fukt och vatten i form av fuktspärr och ventilering. - Stegljudsisolering som gör golvet tystare och skönare att gå på. - Skyddspapp & folier, för tillfälligt skydd vid målning och renovering.

Fasadputs - Snygga till din fasad

Daniels Mur och Puts AB fixar din fasadputs. Med enkla ingrepp blir din fasad som ny. Vi utför arbete med din fasadputs snabbt och prisvärt. Vi har hjälpt kunder med fasadputsning och andra tjänster sen 2008 och jobbar framför allt runt Stockholmsområdet. Andra tjänster som vi erbjuder är bland annat badrumsrenovering, murning och öppna spisar. Tveka inte på att kontakta oss för mer information!

Hos oss kan du köpa en högtryckstvätt till bilen.

Vi har högtryckstvättar som verkligen tål högtryck! När du köper en högtryckstvätt hos oss på Alcon kan du vara säker på att det är en kvalitativ produkt, till ett bra pris! Behöver man köpa en högtryckstvätt som ska användas professionellt så ska man köpa en högtryckstvätt av oss. Vi säljer bara produkter av bra kvalitet, och vi har många års erfarenhet inom branschen!

Värmande bad i vedeldad badtunna

Bjud in dina nära och kära och njut av värmande bad i en vedeldad badtunna. Hos Siljansnäs maskin har vi vedeldade badtunnor från Sandström. Välj mellan en liten, mellan eller stor storlek, beroende på hur många som vill kunna bada samtidigt. Badtunnorna går att beställa med eller utan träpanel. Kontakta oss så berättar vi mer!

Köp din swimmingpool hos Svenska Poolfabriken

Ska du bygga swimmingpool? Kontakta oss på Svenska Poolfabriken, så hjälper gärna till med både rådgivning och montering. I vårt sortiment har vi en mängd olika pooler i varierande material, i olika storlekar. Besök gärna oss så berättar vi mer.

Vedugn från Schiedel Skorstenssystem AB

Köp din vedugn från Schiedel Skorstenssystem AB! Våra vedugnar från Woodfood värms snabbt upp och skapar matglädje. Ugnen blir naturligt mittpunkten när den står utomhus på altanen eller i trädgården under grillpartyt, sommarfesten eller när du bara vill förgylla vardagen. Besök vår sajt schiedel.se för att läsa mer om vår vedugn.
Skorstensrenovering – Schiedel Skorstenssystem AB