Rubrik

Kategorier och länkar inom Garage och uthus

Portar & Garageportar från Hörmann

Hörmanns garageportar, takskjutsportar och industriportar tillverkas och utvecklas i mycket specialiserade fabriker. Välkommen in för att se Hörmanns hela sortiment av Garageportar.

Garageportar i trä från JABO

Jabo tillverkar och levererar friggebodar, altantillbehör och mycket mer för hemmet. Våra produkter hittar du hos återförsäljare i hela Sverige eller till viss del i vår e-shop.

Säkraste garageportar i Stockholm

Svenska skydd har en av de säkraste garageportarna på marknaden. Våra garageportar från Dieden är väldigt stabila och säkra, med en patenterad, helt inkapslad tryckfjäder. Med denna perfekt balanserade fjäder kan du få din garageport att stanna i vilket läge du än önskar. Garageportarna från Dieden erbjuds i ett stort urval av ytbehandlingar och kulörer, allt efter dina önskemål.
Säkra säkerhetsdörrar i Stockholm

Villabutiken hjälper dig med solceller i Lund

Garageportar från Crawford är de bästa på marknaden. Varje garageport tillverkas för att passa just ditt garage och det finns en port för alla smaker. Villabutiken finns i Malmö och Ystad men levererar även till Lund, Trelleborg och Vellinge med omnejd.

Förläng sommaren med en terassvärmare från Kaminexperten.

Sitt i uterummet hela hösten och njut av den behagliga värmen från Kaminexpertens terassvärmare. Som trots dess kraftfulla effekt, enbart kräver hälften så mycket energi som liknande produkter på marknaden.

Bygg ett Attefallshus på din tomt!

Attefallshus är ett perfekt sätt att skapa lite extra utrymme på tomten. Utan bygglov kan du nu bygga ett Attefallshus som kan fungera som förråd, gäststuga eller varför inte studentboende! På Attefallshus.se hittar du all information du behöver och lista på kända tillverkare som håller hög kvalité!