Rubrik

Kategorier och länkar inom Skönhetsprodukter

Hårvård på nätet

Vi vill erbjuda personer över hela sverige att kunna köpa hårprodukter oberoende på vart i landet man befinner sig, Vi ska kontunierligt öka vårat sortiment med fler produkter och märken samt erbjuda ännu förmånligare priser och köpvillkor. Vi ska inte ses som endast en butik med produkter utan mer som en helhets lösning för alla våra kunders behov. forHair.se är för tillfället en av sveriges största försäljare av profesionella hårprodukter såsom schampo, balsam, hårvård, styling och tillbehör allt för att du ska ha en bra hårdag. forHair.se siktar på att bli störst så vi kan erbjuda våra kunder det största sortimentet till dom förmånligaste priserna och villkoren.

Plastikkirurgi - Citadellkliniken

Om du bestämmer dig för att göra en förändring genom plastikoperation är det viktigt att du vänder dig till en erfaren och specialiserad klinik inom estetisk plastikkirurgi. Då försäkrar du dig om ett lyckat resultat och kan känna dig trygg hela vägen. Citadellkliniken är en av Sveriges både äldsta och största privata kliniker inom estetisk plastikkirurgi.

Hudterapeut utbildning

Vi på Ewas utbildning erbjuder en bra hudterapeut utbildning där du får lära dig det mesta inom hud och spa. Varför inte även gå en makeup utbildning och bli din egen makeup artist. Vi erbjuder även produkter från bland annat Supersunic, Venatrix och Amati till bra priser till dig som har eget företag.
Makeup artist, Supersunic, Venatrix & Amati

Hårvård, Stylesofsweden.se

Stylesofsweden.se har som ambition att bli marknadsledande i Norden när det gäller professionella hårvårdsprodukter på nätet. Hos oss hittar du inte bara yrkesprodukter utvalda av vår professionella frisör Merja utan också information och inspiration på vår blogg. Alla våra produkter är utvalda av vår frisör Merja som har närmare 30 års yrkeserfarenhet, du som kund ska känna dig trygg i förvissningen att våra produkter håller högsta kvalitet

Restylanebehandling i Göteborg och Borås

Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer,skapar fylligare läppar och föryngrar huden. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 15 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen. Behandling med Botox är många gånger en mycket effektiv metod för att minska rynkor i ansiktet och lämpas sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), de horisontella rynkorna i pannan och vid ögonens utkanter.

Hårförlängning från Beauty4life.se

Löshåret fästes en slinga i taget med hjälp av ett keratinbaserat lim. Man kan även använda löshåret till att få slingor, utan att färga sitt hår eftersom löshåret finns i väldigt många olika färger och nyanser. Eftersom det är 100% naturligt, mänskligt hår så går att behandla det på precis samma sätt som ditt egna. Vi använder oss av världsledande SO.CAP inom hårförlängning / extensions och kan därför garantera att du blir nöjd! Vi kan utan tvivel mäta oss med våra dyrare konkurrenter i Stockholm. Du får samma hårförlängning / extensions , samma arbetsförfarande, och absolut samma (om inte bättre) kvalitet på det utförda jobbet. Det enda skillnaden du märker är att du kommer att ha flera hundralappar mer i plånboken efter att ha gjort hårförlängning / extensions hos oss på Beauty4Life i Stockholm.

Produkter med akryl från Goodnails

Goodnails Sverige AB är ett svenskt företag med eget varumärke som har sitt säte i Skene i Marks kommun. Företaget, som har varit etablerat på den svenska marknaden sedan 2006, grundades av nagelteknologen Malene Ranch. Efter ett antal år i branschen kände hon att hon skulle kunna tillföra marknaden något nytt och grundade Goodnails. Sedan en tid drivs nu företaget av Malin Hartwig i samma nydanande anda. Vårt sortiment utökas ständigt och speglar våra kunders önskemål. Vi erbjuder idag mer än 200 produkter som alla är noggrant utvalda för att leva upp till de krav som du som nagelterapeut kan tänkas ställa och för att dina kunder ska vara nöjda. Varje produkt är också noggrant granskad, testad och jämförd med andra alternativ. Vi ställer höga krav på kvalitet, säkerhet och pris. Hos oss är det enkelt att vara kund. Det går smidigt och snabbt att handla och skulle du trots allt inte vara nöjd så tar vi givetvis tillbaka varor i obrutna förpackningar, utan diskussion!

Fillers mot rynkor hos Citylaser i Göteborg

Med hjälp av fillers kan du få en ansiktsskulptering utan några operativa ingrepp. På Citylaser har vi expertisen som krävs för dessa injektionsbehandlingar. Välkommen på ett informationssamtal med en av våra specialister, så ska vi se vad vi kan göra för DIG!

Keratin hårförlängning

En metod för hårförlängning är Keratin hårförlängning, eller Nail Hair Extensions. Metoden får dig som vill ha en permanent hårförlängning. Fäst löshåret på en smal slinga hår nära hårbotten med keratinvax. Keratin hårförlängning håller runt tre till fem månader beroende på hur snabbt ditt egna hår växer. Den största fördelen med keratin hårförlängning eller nail hair extensions är att du kan blanda färger och nyanser helt efter egna önskemål. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med vilket löshår som passar just dig, avseende längd eller nyans. Det går utmärkt att beställa löshår ifrån Beautynet och ta med till din frisör om du önskar.

Coolsculpting - modern fettborttagning hos Bellakliniken

Bellakliniken ligger centralt i Helsingborg, med närhet till tåg, buss och färja till/från Danmark. Hos oss får du den modernaste behandlingen och trygga operationer i toppmoderna lokaler. Kliniken drivs av Dr. Johan Nordquist och vårt mål är att vara den självklara kliniken för dig när du vill åtgärda något du inte är nöjd med på dig själv. Det kan vara allt från en enkel behandling till en större operation. Vi på Bellakliniken är moderna och följer de allra senaste nyheterna på marknaden inom branschen. Vi är en av två kliniken i Sverige som erbjuder Coolsculpting. Med coolsculting kan vi frysa bort ditt oönskade fett utan att göra en operation. Tekniken är revolutionerande. Välkommen att kontakta oss så berätta vi mer!

Restylande och Botox behandling i Helsingborg

Bellakliniken i Helsingborg erbjuder diverse olika hud och skönhetsbehandlingar i en avkopplande miljö i centrum. Våra fräscha lokaler och välutbildade och duktiga sjuksköterskor, hudterapeuter och kirurger får dig att känna dig trygg hos oss. En ansiktsbehandling eller hudbehandling utförs av hudterapauter som använder sig av produkter anpassade för din hy. Vi kan även hjälpa dig med att minimera rynkor med en botox behandling eller fylla i volym i läppar, på kindben etc med restylane fillers.