Rubrik

Kategorier och länkar inom Friskvård

Luxury spa i Stockholm

Välkommen till Luxury spa! Hos oss på Luxury spa i Stockholm kan du unna dig lite vardagslyx. Varför inte välja en av våra olika massagebehandlingar? Eller stanna över en helg och njuta av spa och något gott att dricka, en riktig livsnjutarhelg. Det är du värd!

Friskvård som gör skillnad

Vi på Friskvård arbetar med de interna faktorerna bakom friskvård såsom individernas känsla av mening och motivation. Genom att medvetandegöra personliga värderingar, skapa visioner inom olika livsoråden och interagera dessa genom friska vanor ? kan vi nå verkliga resultat. Resultat som syns i form av större personlig trygghet, färre sjukskrivningar och i sin helhet en friskare och gladare arbetsplats!

Yoga, meditation och avslappning

Skandinavisk Yoga och Meditationsskola är Nordens äldsta yoga- och meditationsskola. Vi är mycket noga med våra instruktörer och kursledare, då de inte går att massproducera yogainstruktörer, utan istället ger vi dem en omfattande och djupgående yoga- och meditationslärarutbildning. Meditation och yoga är en sammansättning av flera olika metoder och tekniker där varje del kan användas för sig själv, men det är tillsammans med de andra övningarna som det får bästa möjliga effekt. Välkommen på kurs du också!
meditation stockholm

Spa Stockholm

Välkommen på härliga duobehandlingar, medicinsk yoga m.m. på vårt spa i Stockholm!

kiropraktor stockholm

På Solna kiropraktorklinik behandlas akuta och kroniska ryggsmärtor, "ryggskott", "nackspärr", besvär från muskler och leder i armar och ben, "kontorsnacke", "musarm", ischias, huvudvärk, idrottsskador och andra besvär som har sitt ursprung i rörelseorganen. Vi har legitimerad kiropraktor som samarbetar med massörer, friskvårdsterapeuter m.m Boka din kiropraktor hos oss! Huvudvärk och tinnitus orsakad av nacken kan minska eller försvinna med hjälp av kiropraktor. En kiropraktor fokuserar på att återställa funktion främst i nacke och rygg men också i kroppens leder i armar och ben

Vad är företagshälsovård?

Friska medarbetare innebär också minskad arbetsförlust. Därför är det viktigt att se över sina medarbetares hälsa med jämna mellanrum för att behålla dem friska. Hos oss på Globen Hälsan kan du bland annat få hjälp med företagshälsovård och hälsoundersökning, Med hjälp av våra företagsläkare kan vi göra en hälsoprofil (HPB) bland era medarbetare. Hos oss kan du även få information om första hjälpen, Hjärt- lungräddning och HLR-utbildning. Vi utför även drogtest och har utbildad ergonom till ert förfogande. Välkommen!

Hälsotidning

HÄLSA är hälsotidningen som ser till helheten och går på djupet. Vi ger dig de senaste rönen och tipsen om hur du mår bra till både kropp och själ. Papperstidningen kommer med tolv nummer per år, dessutom finns vi här på webben och på Facebook. HÄLSA är också Sveriges äldsta hälsotidning som startades 1940. På den här sidan kan du läsa mer om oss och vår historia.

Alternativa metoder för människor och djur

Jag arbetar heltid med behandlingar och utbildningar, det har jag gjort sen februari 2002. Jag är oerhört tacksam för att jag får använda min kraft och min kunskap till att göra något gott, att få lov att göra skillnad. Att kommunicera med djur berikar mitt liv och underlättar mitt arbete. Jag har förmånen att få hjälpa människor och djur att förstå varandra bättre och kunna förbättra deras relation och ofta förbättra djurens mående. Välkommen att boka tid hos mig!

Gym Hässelby & vällingby

Börja träna på ett riktigt bra gym i Hässelby och Vällingby hos Sportsclub i Vällingby. Vi har ett riktigt bra träningscenter här i Vällingby och hässelby. Läs mer om våra erbjudanden på vår webbsida

Konferens på Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell satsar på bra kvalitet och användarvändlig utrustning. Här kan ni konferera i fantastisk miljö, med fokus på inspiration, motivation och affärsnytta. Vi är prisbelönade för vår konferensverksamhet och vet vad som krävs för effektiv planering och lyckat resultat.

Kiropraktor, naprapat & osteopat i Borås

Mitt företags grundfilosofi är att erbjuda erfarenhet och högkvalitativ behandling samt ge ett tryggt och individuellt anpassat omhändertagande med snabba resultat vid akut och kronisk rygg-, nack-, led- och muskelvärk. Typ av besvär jag kan hjälpa dig med: Ryggskott, huvudvärk, nackspärr, ischias, whiplash, axelsmärtor, domninga, knäsmärtor, tennisarm, höftsmärtor, smärtor vid fysik aktivitet - muskelsmärtor efter trafikolyckor/ridolyckor- benhinnor- smärtor i hälsena, ljumsksmärtor, yrsel, muskelsmärtor vid spinal stenos, muskel/ledsmärtor vid hästridning.

En Zon För Allt i Borås, EFT och massage med mera

Hos oss kan du få hjälp med att korrigera felställningar i kroppen som visar sig så som smärta, värk, inflammationer, huvudvärk/migrän, allergier, stress, högt blodtryck, sömnlöshet mm. En Zon För Allt kan erbjuda dig en mängd olika behandlingar både för kropp och själ, gå gärna in och läs vad som passar just dig.

E-cigarett

Sluta röka med V2 Cigs E-cigaretter. Du behåller känslan samtidigt som du blir av med beroendet. Du slutar röka vanliga tobakscigaretter och röker "ångar" istället på en V2 Cigs elektronisk cigarett. För varje vanlig tobakscigarett du byter ut till en V2 Cigs e-cigarett istället kommer du närmare ditt mål att sluta röka tobakscigaretter. Den största fördelen när du slutar röka med V2 Cigs e-cigaretter är att du fortfarande får rökupplevelsen utan att dra i dig alla gifter som tobaksrök innebär.

Handledsskydd och andra ortopediska hjälpmedel

Handledsskydd och andra ortopediska hjälpmedel. Handledsskydd och andra ortopediska hjälpmedel. Vi är ett svenskt företag med 25 års erfarenhet av ortopediska hjälpmedel. Hos oss finner du ett brett urval av produkter, och det är vår förhoppning att du skall hitta den produkt som passar dina behov. Vi har under åren arbetat upp mycket nära relationer med er kunder, samt med våra leverantörer. Ofta har vi kunnat vidareutveckla produkter efter råd och tips från våra kunder. Vi ser därför gärna att ni hör av er till oss med åsikter om produkterna. Vad kan bli bättre?
kinesiotejp, knäskydd, sulor

Jympa

Jympa är Friskis&Svettis helt egna unika och kompletta träningsform. Jympan är en föregångare till många andra träningskoncept för styrka, kondition och rörlighet i kombination. Jympan har utvecklats i decennier och är i dag Friskis&Svettis största träningsform med fokus på varierade rörelser till musik och funktionella inslag med kroppen som redskap.

Sluta snarka med hjälp Breathe Easy

Få hjälp med att sluta snarka! Kirurgi mot snarkning görs i lokalbedövning och lugnande läkemedel behöver oftast inte användas varför man exempelvis kan köra bil hem. Radiofrekvenskirurgisk teknik används på två olika sätt vid snarkning. Det ena sättet innebär bortskärande av gomspenen, ett snitt i en del av mjuka gommen samt krympning och uppstyvning av mjuka gommen.

Få pirr i magen - hitta & dejta tjejer genom teledejting!

Ösnkar du pirr i magen och bli glad och pigg? Då kan du bli detta genom vår teledejting! Hitta tjejer som passar dig och börja dejta redan idag, läs mer på vår hemsida.
Telefon dejting är kul & upp-piggade!

Behöver du funktionsmedicin?

Funktionsmedicin innebär ett synsätt på hälsan baserat på laboratorieutvärderingar och tidigt ingripanden i syfte att förbättra den. Det skiljer sig från vanlig sjukvård genom att man försöker se ett helhetsperspektiv istället för att fokusera på den specifika sjukdomen. Besök oss för mer information om funktionsmedicin!
Kostrådgivning i Stockholm