Rubrik

Kategorier och länkar inom Sjukvård

Mammografi - Bröstcancer

Få rätt diagnos vid din mammografi och upptäck bröstcancer i tid. Vi erbjuder även andra former av röntgen och undersökning med magnetkamera. Vi kan undersöka benskörhet, osteoporos. Nu erbjuder vi även röntgen i Uppsala på det anrika Samariterhemmet.

Mammografi och bröstcancermottagning

Hos Södersjukhuset kan du komma till en bra bröstcancermottagning och göra en mammografi och se om du har bröstcancer

Hörapparat / Hörapparater

Många tänker fortfarande på hörapparater som stora, beigefärgade och obekväma. Dagens hörapparater är mycket tekniskt avancerade, ergonomiska och har en modern och diskret design. Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer för att kunna erbjuda dig den allra senaste tekniken och hörapparater av högsta kvalitet. Kontakta oss redan idag!

Läkarbemanning

Lariku är det kompletta företaget för medicinska och ledningsstödjande konsulttjänster. Kontakta oss för en diskussion. Uppdrag för läkarbemanning kan vara ett kort akut vikariebehov eller uppdrag som löper under lång tid. Vårt nätverk av hyrläkare bygger på personlig kännedom och referenser vilket ger engagemang, professionellt förhållningssätt och hög medicinsk och social kompetens. Med våra kompetenta, erfarna och motiverade stafettläkare får våra samarbetspartners en effektiv och flexibel möjlighet att lösa kort- och/eller långsiktig läkarbemmaning och samtidigt säkra en god medicinsk insats.

Ögonoperation

Stockholms Ögonklinik är en av Sveriges största privata ögonklinik och finns vid Sophiahemmet och på Valhallavägen 58 i Stockholm. Här får du specialistvård inom de flesta områden som rör dina ögon. Allt från synundersökningar och förebyggande screening till avancerade kirurgiska ingrepp. Kontakta oss idag!

Vi på Predoc kan utföra förstadagsintyg

Behöver du ett förstadagsintyg? Då kan vi på PreDoc hjälpa dig med förstadagsintyg. Kontakta oss på PreDoc angående förstadagsintyg.

Hitta en bra och prisvärd Defibrillator!

Hos oss på förstahjälenbutiken hittar du en kvalitativ Defibrillator till ett bra pris. En Defibrillator bör vara enkel att föstå och lika enkel att använda. Våra Defibrillatorer har talfunktioner som guidar användaren samtidigt som man använder sin Defibrillator. Välkommen in till oss på förstahjälpenbutken.se

Vilken autoklav behöver din verksamhet?

En autoklav använder du för att sterilisera verktyg och föremål i verksamheter i laboratorier och inom sjukvård. För mindre fristående verksamheter som enskilda tandläkare, veterinärer, ögonläkare och tatuerare behöver man ofta inhandla dessa själv och omfattas inte av någon större upphandling. Vart skall man gå och vad skall man välja? Här hittar du autoklaver som riktar sig till just dessa verksamheter.

Operera ögonlock – plastikkirurgi Hässleholm

Behöver du operera dina ögonlock? Kontakta Plastikkirurgi Hässleholm! Vi har mer än 20 års erfarenhet av plastikkirurgi och är medlemmar i Svensk Plastikkirurgi Förening samt Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi. Vår personal har stor kunskap av att opererat ögonlocken med hjälp av ögonlocksplastik. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.
Bukplastik – Plastikkirurgi Hässleholm

Ska du genomgå en Axeloperation? Besök LINK!

Är du orolig inför en axeloperation? Letar du efter information om hur det går till? LINK Sweden säljer axelproteser och har mycket information att tillgå om just axeloperationer. Vi informerar om vad du kan förvänta dig både före och efter en axeloperation och ger dig även information om axelproteser. Besök eller kontakta oss för mer information!
Proteser från LINK Sweden!, Höftprotes från LINK!