Rubrik

Kategorier och länkar inom Reparation och renovering

Parkettslipning

Parkettspecialisten är precis som det låter specialister på parkettgolv och parketläggning. Vi utför parkettslipning såväl som renovering av hus och lägenheter. Vi slipar även andra typer av golv. Välkommen till Parkettspecialisten när du behöver hjälp med ditt parkettgolv!

Hjälp med fuktskador

Hos Svenska Fukt AB har vi specialiserat oss på fuktskydd och fuktskador. Vi erbjuder helhetslösningar från sanering till att vi helt återställer det skadade utrymmet. Vi utför alla typer av sanering och rengöringar, tex. fukt-, mögel och rötskador, luktsanering och vattenskador. Kontakta oss när du vill ha hjälp att fuktskydda ditt hem. Vi använder isodrän för dränering och fuktskydd.

Ombyggnad skorsten

SRK jobbar med nytillverkning, renovering och besiktning av skorstenar. Vi tillverkar främst skorstenar i stål för värmeverk, industrier, fastigheter mm. Vi renoverar gamla skorstenar. Kontakta oss om ni behöver en ny skorsten eller är i behov av renovering av en gammal. Vi skräddarsyr din skorstenslösning!

Sanering av allt

Totalsanering är ett av marknadens ledande företag inom sanering och avfuktning, vi besitter den kompetens, utrustningen och praktiska erfarenhet som krävs för att tillgodose dina behov samt det problem som kan dyka upp. Vi utför även blästring och luftrening med mera.

Turbo Tech

Turbo Tech - Modern turboteknik stavas Ballbearing. Vi på Turbo Tech renoverar eller uppgraderar din Turbo. Om du är osäker på om din turbo går att renovera så skicka in den till oss för bedömning. Skulle det vara så att din turbo inte går att renovera så kontaktar vi dig och erbjuder dig ett bytesaggregat. Vidare utför vi också uppgradering av turbo. Med en uppgraderingsturbo, som har högre kapacitet, kan du återupprätta ett system som arbetar optimalt. Detta ger i sin tur ytterligare hästkrafter till din bil. Om du vill förstärka effekten ytterligare, bör du redan från början tänka på att anpassa din turbo efter övriga förändringar. Välkommen till Turbo Tech, vi vet hur man får en turbo att fungera optimalt!

Vi kan termografering och provtryckning - SBI

Vill du ha hjälp med termografering av ditt hus? Kontakta då SBI idag som hjälper dig gällande termografering.

En blogg i samarbete med Svenska Skydd

Trapphusbloggen lyfter det dagliga arbetet på Svenska Skydd. Här kan ni läsa om allt i från trapphusmålning och matnyttiga tips för entreprenader, boende m.m. Björn berättar allt om målning eller får råd och tips från Marcus.
Trapphusmålning

Dieselmotor billigt online!

Köp dieselmotor från RL Motordelar billigt online! Vi har marknadens största kontaktnät inom reservdelsbranschen och mycket bra priser på utbytesenheter för motorer. Vi säljer inte bara nya utbytesmotorer utan även begagnade och begagnade som vi renoverat. Välkommen till oss på RL Motordelar!

Vi utför renovering i Hällefors med omnejd - MerBygg

Vi på MerBygg AB i Hällefors hjälper dig med renovering. Vi är ett byggföretag som erbjuder allt från traditionell byggservice som renovering, tillbyggnad och ombyggnad till drift och underhåll av fjärrvärmeverk. Vi har egen personal inom en rad olika områden som bygg, måleri, plåtslageri, driftteknik med mera. Behöver du hjälp med renovering? Tveka inte att kontakta oss på MerBygg i Hällefors.

Rätt elektriker i Stockholm

Söker du en bra elektriker i Stockholm? Då är vi din samarbetspartner för skräddasydda lösningar inom El, Data och Tele. Oavsett om du är privatkund, förvaltare eller fastighetsägare i Stockholmsområdet så erbjuder vi våra kunder ett service/underhållsavtal som ger er en enorm trygghet med snabba utryckningar och högsta prioritet. Våra elektriker på Södra Eltjänst AB är välutbildade och certifierade inom sina respektive specialiteter.

ByggPierre - Renovering i Höganäs

Är du i behov av någon som kan renovering i Höganäs? Hör av dig till ByggPierre i strandbaden! ByggPierre är en byggfirma i Höganäs som erbjuder alltifrån nybyggnation till högkvalitativ renovering och vänder sig mot både privat- och företagskunder. När du funderar över renovering av ditt uterum i Höganäs; hör av dig till ByggPierre i strandbaden.
ByggPierre - Din byggfirma i Höganäs

http://www.lindquistheating.se/

Lindquist Heating har några av marknadens bästa värmepannor/vedpannor i gjutjärn i vårt sortiment. Med en gjutjärnspanna från oss håller du enkelt huset varmt och skönt under vintern, och vi har vedpannor med en livslängd på över 50 år! Vi har främst vedpannor, men de kan nu även enkelt konverteras till en pelletspanna med vår produkt Roslagsbrännaren. Du kan även köpa tillbehör som ackumulatortank hos oss!

Badrumsrenovering i Halmstad

Anlita Byggnadsfirma Jonas Dahl AB i Halmstad för badrumsrenovering! Hos oss jobbar kunniga snickare som har lång erfarenhet inom branschen och vårt mål är att få våra kunder att bli så nöjda som möjligt. Vid badrumsrenovering går vi helt efter kundens önskemål och ger värdefulla tips för att resultatet ska bli så bra möjligt.

Boka förrådscontainer enkelt online!

Hos Gopak kan du enkelt boka en förrådscontainer online. Vi kommer hem till dig och hämtar sedan förrådscontainern när du är klar. Sedan magasinerar vi dina möbler och saker i vårt tempererade lager. Snabbt, enkelt och smidigt!

GPS positionering med vårt program

Med vårt Fleet Management system får ni snabbt och enkelt positioneringen av era fordom med hjälp av vårt GPS program. Vårt system används av allt från små företag med ett par medarbetare till stora koncerner med tusentals anställda. Gemensamt för dessa är att man har personal på fältet som man behöver hålla kontakt med. Kontakta oss för hur vi kan hjälpa ditt företag att bli mer effektiva!
För körjournal enkelt och smidigt med app från AddMobile

Byggtork - kortare torktider vid målning och renovering

Vår byggtork är perfekt för snickare och målare som behöver förkorta torktider vid renovering. Byggtorken kan drivas av flera olika drivmedel och även miljövänligare bioolja. Alloljepannor erbjuder också värmepannor som kan drivas med bioolja och andra miljövänligare drivmedel. Kontakta oss för mer information.

Bostadsventilation med Fläkt Woods - Carls Elektriska

Carls Elektriska tillhandlahåller bostadsventilation från Fläkt Woods. Vi säljer både delar och hjälper er med installation och service av er ventilation. Det är viktigt med frisk och syrerik luft för att må. Se till att er luft hemma är så bra som möjligt. Kontakta oss med frågor kring bostadsventilation.
Frico

Professionell gipsskruvdragare och skruvautomat

Letar du efter en riktigt bra gipsskruvdragare? Ergofast har ett stort utbud av produkter som passar den professionella byggarbetaren. Våra gipsskruvdragare finns i flera olika modeller, både sladdlösa och pneumatiska. Våra verktyg är byggda för att hålla och självklart har du även full service. Läs mer om våra olika produkter på vår webbsida och hitta närmaste återförsäljare!
Najtråd, Isolerhållare

Solceller - uppvärmning som tänker på miljön

Med solceller får du en möjlighet att värma upp ditt hus på ett miljövänligt sätt! Vi hjälper er att välja ut ett solcellspaket som passar er och ert boende. Solceller har också blivit mycket mer effektiva, både i effekt och för plånboken så det är inte alls lika dyrt att värma upp sitt hus med solceller idag som tidigare. Kontakta oss så berättar vi mer!

Reparera din iphone i Göteborg – Chip ´n play

Behöver du reparera din iphone i Göteborg? Kontakta då oss på Chip ´n play! Vi har stor kunskap om att reparera iphone i Göteborg! Vi använder de bästa delarna och erbjuder garanti på dem. Varmt välkommen att besöka oss i Göteborg för att se hur vi kan hjälpa just dig!