Rubrik

Kategorier och länkar inom Förvaltning och finansiering

Hjälp med factoring

Vi är företaget för dig som är intresserad av factoring, fakturabelåning, fakturaköp med mera. Vi har 25 års erfarenhet av att sälja och köpa faktura, om du låter oss på Prioritet Finans köpa er faktura behöver du inte bekymra dig om när dina kunder betalar. Lämnar du fakturor på morgon till oss har du pengarna på eftermiddagen. Kontakta oss för mer information om någon av våra tjänster, välkommen!

Ekonomibyrå i Nyköping

Din ekonomibyrå i Nyköping. Vi skräddarsyr lösningar! Ekonomiadministration kan för dig som företagare och entreprenör vara betungande. Att själv hålla reda på till exempel löpande redovisning, momsredovisning och löneutbetalningar tar mycket tid. Och känner man sig inte bekväm med uppgifterna blir det också lätt bli fel.

Inkassotjänster, företagslån - aroskapital.se

Genom att lägga ut exempelvis inkasso på oss kan du koncentrera dig på din verksamhet och överlåta fakturering till andra. Vi gör även fakturaköp på utstående fakturor och driver in dessa, så att du får dina pengar i dig. Aros Kapital kan hjälpa dig med företagsfinansiering, som fakturaköp, inkasso, fakturabelåning, factoring, och företagslån. Med företagslån innebär att vi hjälper våra trogna kunder med en injektion av kapital när det behövs. Vi kan t.ex. köpa en faktura som är på väg men inte ännu finns, fakturaköp är ett enkelt sätt för dig att förbättra din likviditet. Vid ett vanligt fakturaköp driver vi även in fakturan så att er kundrelation inte påverkas.

Frilans Finans

Frilans Finans är till för dig som vill fakturera dina uppdragsgivare utan att själv driva ett eget företag. Denna tjänst utför vi, oberoende av vad för slags uppdrag eller yrkeskategori du tillhör.

Anordna marknadsundersökning

Söker du ett verktyg för att kunna förbättra förutsättningarna för ditt företag? Vi på Investigo hjälper dig att göra olika kund- och /eller marknadsundersökningar för att få reda vad ditt företag, kunder eller anställda behöver. Vi hjälper er också med rådgivning och utbildning. Välkommen till investigo.se

http://www.amfabank.se/

Amfa Bank jobbar huvudsaklingen med fakturaköp av typen factoring. Vi hjälper alla företag få ett bättre och jämnare kassaflöde, med mindre risk. Att anlita oss är allt som oftast billigare och bättre än att sköta faktureringen inhouse, du kan sälja en befintliga faktura till oss för indrivning, men vi är även villiga att köpa framtida fakturor för valfri tidsperiod. Amfa Bank startade sin verksamhet 1993 och var först med factoring av typen fakturaköp på den svenska marknaden. Vi köper dina fakturor!
http://www.amfabank.se/tjanster/factoring-fakturakop/, http://www.amfabank.se/tjanster/factoring-fakturakop/vad-ar-factoring/, http://www.amfabank.se/tjanster/expressfaktura/

Information om Helsingborg kommun

På kommun.se hittar du information om alla Sveriges kommuner på ett och samma ställe. Sök efter din kommun. Vi kar bland annat information om Helsingsborg, Stockholm och Göteborg kommun.

Vi har flera lediga ekonomi jobb på vår jobbsajt!

Toppjobbet.se listar lediga jobb från flera olika jobbsökmotorer på ett och samma ställe! Vi hjälper dig hitta lediga jobba inom flera olika kategorier just nu finns det lediga ekonomi jobb, it jobb och vårdjobb! Besök vår hemsida för fler lediga arbeten.