Rubrik

Kategorier och länkar inom Skola och utbildning

Första hjälpen hund

Var rädd om ditt djur. Hos oss på Devisa hittar du första hjälpen för din hund, så du vet hur du ska agera i en olyckssituation. Om du kan första hjälpen för hund, kan du även hjälpa din vän om den skulle vara i nöd. Det kan vara livsavgörande. Kontakta oss för mer information!

Utbildning.se

Utbildningar för dig i arbetslivet. Utbildning.se är en söktjänst med tusentals utbildningar ifrån hundratals olika utbildningsarrangörer.

Studera.nu

Högskoleverkets portal i samarbete med VHS och Sveriges högskolor.

CNC & verkstadsutbildning

Vi erbjuder verkstad och cnc utbildning. Lär dig CNC och andra utbildningar inom verkstad hos oss på resurscentrum

Föreläsare

Välkommen till Sveriges Talare, en talarförmedligen som erbjuder dig mycket mer förmånliga priser när du bokar föreläsare än en traditionell förmedling. Hos oss hittar du alla kända talare så som Björn Ranelid, Ebba von Sydow, Martina Haag, Alexandra Pascalidou och Kay Poolak med flera.

Privatlärare och läxhjälp

Sedan 2005 har vi på My Academy hjälpt människor med hemundervisning och agerat studiecoach. Hos oss hittar du språkundervisning och språkkurs bland annat. Vi hjälper också till med: hemundervisning, konversationsengelska, läxhjälp i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi har även privatlärare i matematik och annan privatundervisning. Kontakta oss för studiecoaching och/eller studiehjälp! Välkommen!

Projektverktyg, Projekthanteringssystem

Canea erbjuder konsulttjänster och utbildningar inom bland annat projektledning. Vi tar även fram bra system inom projektverktyg och ärendehanteringssystem. Med vår arbetsmiljö utbildning kan du få bättre kontroll på miljön på arbetsplatsen och du kan bli certifierad. Vi erbjuder bra projektledare eller strategikonsult som hjälper att effektivisera ditt företag. Med vårt avvikelsehanteringssystem och system för reklamationshantering får du kontroll på fel och brister i dina system

Tjäna pengar till er skolresa! Läs mer här.

Med Tulpankungen kan du tjäna bra med pengar till din klassresa, skolresa eller cup med föreningen. Vi hjälper Sveriges skolklasser och föreningar att tjäna pengar med hjälp av Sveriges mest älskade blomma - tulpanen. Vår affärsmodell är enkel, för att öka på klasskassan går klassen runt och tar upp beställningar på olika buketter, som varierar från säsong till säsong. När beställningarna kommer in till oss så skickar vi sedan ut färska buketter, och ni får ett ordentligt tillskott till klasskassan inför klassresan / skolresan.

Kurs i förhandlingsteknik & presentationsteknik - Cognosis

Utbildning i lönsam affärskommunikation - Förhandlingsteknik, presentationsteknik & ledarskap Varje möte - med en kund, en leverantör eller internt - har ett syfte: att komma ett steg närmare företagets mål. Det kan gälla en viktig presentation vid ett affärsmöte med en ny kund, att förhandla fram ett avtal eller hantera en affärskritisk situation. Det kan gälla att driva ett tekniskt utvecklingsprojekt eller säkerställa rätt villkor och kvalitet vid en upphandling. Eller att som chef implementera en ny organisation. I alla dessa situationer är uppdraget att säkerställa affärsnytta och verksamhetsnytta. Förverkliga företagets vision och strategi.

http://www.avista.nu/

Avistas språkutbildningar vänder vi oss till såväl ungdomar som till vuxna och företag. Våra utbildningar är internationella, med deltagare från hela världen. För oss är det en utmaning att arbeta med motiverade elever och bra utbildningar. Så är du intresserad av att studera utomlands, tveka inte att kontakta oss för ytterligare upplysningar angående våra språkresor och språkkurser! Vi arrangerar språkresor av hög kvalitet och samarbetar med speciellt utvalda universitet och språkskolor över hela världen. Avista Språkresor erbjuder bland mycket annat språkresor till England, Frankrike, Spanien, Italien och Kina. Våga studera utomlands. Med oss kan du studera utomlands och samtidigt få studimedel.
Språkkurs

it-utbildning från Addskills

Vi erbjuder företag och organisationer en bred flora av utbildningslösningar. Vi erbjuder kvalitetsledande utbildning inom IT (datakurser), ledarskap och projektledning. Addskills är testcenter för Prometric, Pearson VUE samt Dataföreningen, vilket innebär att du kan göra certifieringstest inom de certifieringsprogram som mjukvaruleverantörerna Microsoft, VMware, Cisco, Citrix erbjuder, samt ITIL-test hos oss.

UGL kurs - Rezon

UGL är en förkortning av Utveckling av Grupp och Ledare och är en utbildning som riktar till dig som önskar utveckla ditt medarbetarskap och ledarskap. En i UGL kurs lämpar sig mycket väl oavsett på vilken avdelning du arbetar eller vilken typ av position eller roll du innehar på din arbetsplats. UGL grundas på upplevelsebaserat lärande. Under UGL-kurser ställs det därför tydliga krav på ditt aktiva deltagande och din vilja att utforska din nuvarande förmåga som ledare och medarbetare.

Välutbildad barnpassning Stockholm!

Vi på Jensen jobbar med barnpassning i Stockholm. Vi erbjuder en välutbildad nannytjänst för barnpassning. Våra Nannies är utbildade inom barnpedagogik och HLR, för att ditt barn ska ha roligt och utvecklas, samtidigt som du ska få ut det mesta av din barnpassning. Vi jobbar i Stockholm med omnejd.

Förskola i Kungsängen

Källskolans förskola I Kungsängen startade våren 2007 och började ta form på allvar under 2008. Just nu är de runt 20 barn uppdelat på två grupper. En för de yngre och en för de äldre. Förskolan är uppbyggd kring fyra grundpelare vilka är hemkänsla, musik, kristen etik och kommunal förankring.

Utbildning & kurser i UGL

På UGL-utbildarna är vi flera kursledare som har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med utvecklande ledarskap, UGL. UGL-utbildarna är verksamma över hela Sverige.

Är du ny som chef? Vi har kursen för dig!

Är du tekniker eller ingenjör och samtidigt ny som chef? Då har vi utbildningen för dig! I vår kurs "Det tydliga ledarskapet" hjälper vi dig skaffa kunskap och insikter som hjälper dig utöva ett framgångsrikt ledarskap.
Samordnare för byggarbetsmiljö

Utbildning inom lönehantering - Galpu

Utbildning inom lönehantering. Lär dig löneadministration hos Galpu. Här går vi igenom alla uppgifter som du har som löneadministratör. Målet är att du efter avklarad utbildning ska kunna arbeta som löneadministratör och även ha grundläggande kunskaper om ett löneprogram. Välkommen att läsa mer på vår webbplats.
Utbildning inom arbetsrätt - Galpu, HR-frågor - Galpu är din HR-konsult

Traversutbildning från Truckutbildarna

Truckutbildarna erbjuder traversutbildning för både företag och privatpersoner. Hos oss får du alltid en professionell utbildning som står sig. Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar till företag och kommer då till era lokaler och utbildar er på era egna maskiner. Kontakta oss för mer information.
Liftutbildning - skylift och saxlift