Rubrik

Kategorier och länkar inom Resor i Sverige

Hyrbil, biluthyrning, hyrbil i Stockholm

Behöver du hyra en bil och ska åka en längre sträcka genom landet? Hyr bilen hos oss på Sixt Östermalm och lämna tillbaka den på någon av våra andra stationer i landet! Hos Sixt hittar du bilar för alla. Liten, stor eller med bra lastutrymme, vi löser allt! Välkommen in till Sixt på Östermalm!

Skolresa till Gotland i sommar?

Vi på Ljugarns semesterby och camping erbjuder er skolresa till Gotland i sommar. På Gotland finns gott om nöjen och aktiviteter både för stora och små. Ta med er klass på resa ni aldrig glömmer. Välkommen till Ljugarns semesterby!

Boende på Öland

Byxelkroks Gästhem erbjuder ett hemtrevligt och prisvärt boende på Öland, nära havet och med gångavstånd till allt man behöver. Oavsett hur många ni är eller om ni vill bo i stuga eller lägenhet så erbjuder Byxelkroks Gästhem någonting som kommer att passa er! Kolla in www.byxelkroksgasthem.se för mer information och bokning!
Stuga i Byxelkrok

Flyg på affärsresor inom Sverige

Åker du ofta på affärsresor inom Sverige? Vi på NextJet erbjuder täta avgångar till 22 destinationer över hela Sverige och delar av Norden. För våra affärsresenärer erbjuder vi dessutom extra förmånliga buntbiljetter. Läs mer på vår hemsida!

Pröva charterbåtar eller skärgårdsbåt med RSS

Pröva charterbåtar eller en exklusiv tur på en skärgårdsbåt med Rederi Stockholm Ström. Hos oss kan du uppleva allt från snabba skärgårdsturer till lugna kryssningar i Stockholms innerskärgård. En skärgårdsbåt är utmärkt för personalfester, kick-offer eller bröllop. Vi erbjuder också mat och dryck ombord som ger en liten extra touch på upplevelsen. Välkommen ombord på Rederi Stockholms Ström!
Personalfest i Stockholm

Fjäderholmarna

Ta ett besök till fjäderholmarna under perioden 30 april till 4 september med oss på Rederi Stockholms Ström. Vuxenpriser: 140 kr. Barn: 70 kr. Är du pensionär får du också en liten rabatt och betalar endast 120 kr tur och retur.