Rubrik

Kategorier och länkar inom Hälsa- och skönhetsvård

Sjukvård Friskvård Skönhetsprodukter Hälsokost Mode

Diabetes

Välkommen till diabetsinfo.se här hittar du massor med information om diabetes. Sajten handlar främst om typ 2 diabetes (åldersdiabetes). Här kan du läsa om det mesta som du behöver veta om diabetes, symptom, behandling, följdsjukdomar, kost och motion, etc.

Diabetes

Välkommen till Abbott Diabetes Care. Läs mer om våra produkter för dig som är diabetiker. På vår hemsida hittar du också en hel del information om diabetes.

Få hälsokontroll i Stockholm - AF Fysiocenter

Det är lätt hänt att man slarvar med sin kropp och hälsa. På Adolf Fredriks Fysiocenter hjälper vi dig med en full hälsokontroll. Vi finns i Stockholm och våra läkare testar dig på allt från njurfunktionsprov och leverfunktionsprov till bukhöjd och BMI. Vi diskuterar med dig om din hälsa och ger råd som hjälper dig i din vardag. Gör en hälsokontroll hos AF Fysiocenter i Stockholm och låt oss hjälpa dig att förebygga framtida sjukdomar och skador!

Snygga solglasögon från Optique i Umeå

Optique i Umeå erbjuder både vanliga solglasögon och slipade solglasögon med stryka för full skärpa i solen. Vi har olika glas för olika tillfällen och vi hjälper dig att välja ut den bästa solglasögon anpassad för dig.